Gratis Godis Till Alla!

Jag vill ha gratis godis överallt. Jag vill ha det i skolan och i affärer för att vissa kanske inte har råd eller aldrig får äta godis. Det ska bara gälla dem som går i skolan. Jag har fått den här informationen från en undersökning som jag gjorde i skolan. Jag gjorde den här undersökningen för att det var många som inte hade godis och som inte fick av sina föräldrar och att inte andra delade med sig för att dem ville ha allt själv. Andra kanske tycker att det inte ska finnas gratis godis för att dem kanske tycker att det onödigt för då får många hål i tänderna men man kan ju göra så att dem yngre får mindre godis och dom äldre får mer godis. Alltså att man delar upp vid olika åldrar. Problemet kan lösas genom att politikerna bestämmer att man får gratis godis i affärer och i skolan. Politikerna ska lösa problemet tycker jag.

Av: Leone Björkeland


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *