Journalistporträtt

Här har vi Kacper, Isak, Hampus och Leone.

 

Hej! Jag heter Leone och jag gillar att pyssla och leka med hundar och katter. I tidningen gillar jag mest att läsa serierutorna men jag läser även det mesta av det andra i tidningen. Jag gillar att läsa böcker så det är rätt så kul att läsa tidningen ibland.

Hej jag heter Hampus. Mitt intresse är att spela fotboll och innebandy. I tidningen gillar jag att läsa dom små serie rutorna t.ex Kalle och Hobbe. Jag gillar också att läsa sporten för det är roligt.

Hej jag heter Izak. Mitt intresse är agility med hundar. Det jag gillar med tidningen är artiklar som handlar om saker i framtiden för att det är kul att veta vad som händer senare i tiden.

Hej, jag heter Kacper. Mitt intresse är fotboll. Jag gillar att läsa artiklar om sport och den som händer i världen. Dom brukar vara häftiga och roliga.

 

 

 


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *